A-staketet blir RS staketet!

Hej!

Vår leverantör Equisafe är i ständig utveckling framåt, kul tycker vi!

De ha nu lanserar nu RS-staketet från EquiSafe™ som är en vidareutveckling av A-staketet är tillverkat på så sätt att om din häst skulle bli rädd och kasta sig igenom staketet eller falla in i det, så viker sig slanorna & stolparna utan att brytas av och undviker på så sätt att skada hästen. Staketet innehåller inte heller några farliga färgämnen, vassa hörn eller kanter som hästarna kan skada sig på.

Som innan är det ett staket som är  enkla och smidiga att montera samt tillverkade av 100% miljövänligt återvunnet och underhållsfritt material. Bra va!


RS-staket är det absolut populäraste produkt och säljs världen över som det säkraste häststaketet på marknaden. Dessutom är alla Equisafes staket ´´MADE IN SWEDEN´´ av absolut högsta kvalité!

Många staketleverantörer kommer upp som raketer på himlen med dalar ganska fort men Equisafe har varit ledande på svenska marknaden sedan start  år 1986. En bra investering helt enkelt!

Med allt som händer i världen blir fler och fler medvetna om vart saker produceras. Därför är Equisafe ett riktigt bra alternativ om man vill välja svenskt! Tillverkat i Halland, så svenskt det kan bli :-) 

Kom gärna förbi oss och kolla på vårt staket som är 30 år gammalt och så himla fint fortfarande. 

Vi ger dig gärna en offert på vad det skulle kosta att sätta upp staket hos dig!


Hälsningar Klara och Anton