Birth Alarm

Vår butik blir mer och mer komplett och idag kan vi välkomna ett nygammalt varumärke hos oss, Birth Alarm!

Vi har hyrt ut Birth Alarm under ett par år och nu är vi dessutom även återförsäljare för dessa supersmidiga fölvakterna/föllarmen. 

Vad är då Birth alarm och hur fungerar det?

"I undersökningar har det visat sig att stoet lägger sig på sidan en kortare eller längre stund när krystvärkarna kommer. När stoet ligger på sidan, på detta sätt, blir det lättare att krysta effekt. Birth Alarm bygger på detta fysiologiska faktum. Systemet består av en sändare och en mottagare. Sändaren fästs i en anti-rullgjord som placeras på stoets manke. Den kan också placeras under grimman, där stoet inte besväras av den.

Sändaren registrerar när hon lägger sig i den typiska förlossningspositionen och larmar efter 7,6 sekunder. Då är det nämligen ganska säkert att det handlar om en värk. Undersökningar har nämligen visat att en krystvärk varar i minst sju sekunder."När du väl har provat att fölvaka med Birth Alarm vill du aldrig fölvaka utan igen! :-)

Birth Alarm Lite 2.0 är den typen som vi hyr ut mest och den ligger i dagsläget på 5999kr inkl moms. 

Den kan hyras för 1300 kr för upp till 14 dagar och därefter 80kr per dygn. 

Sedan finns en uppsjö av andra modeller också såklart!

Eftersom vi hyrt ut larm ett tag har Anton lärt sig hur man programmerar de även de fallen där något krånglar. Han har även blivit en hejjare på att felsöka larmen så ni kommer ha god hjälp med support av oss! 


Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Hälsningar 

Klara och Anton