Hur funkar Birth Alarm i praktiken

Birth Alarm Lite 2.0: den smidigaste fölningsvakten för hästar!

Det är en speciell upplevelse att se ett föl komma till världen, och som ägare till stoet är det en händelse du verkligen inte vill missa. Förlossningen äger ofta rum på natten och det kan gå fort. Därför är det viktigt att bli varnad i tid!

När är det dags för fölning

När värkarna kommer lägger sig stoet ner på sidan. Det är en vanlig kroppsposition under förlossningen. Det är lättare för ditt sto att krysta i den positionen. 

Sändaren registrerar när stoet lägger sig i den typiska förlossningspositionen och larmar i din telefon efter 7,6 sekunder. Det är just i detta ögonblick Birth Alarm är så värdefull.
Birth Alarm fölningsvakt informerar dig nämligen i början av förlossningen så att du hinner fram i tid. Och det är just då hästen kan behöva dig som bäst.

Birth Alarm Lite 2.0 är känd som ett ytterst tillförlitligt och prisvärt system som gör det möjligt för dig att alltid vara på plats i tid när stoet fölar. 

Vad består Birth Alarm Lite 2.0 av?

Fölningsvakten består av två komponenter: en sändare och en mottagare.
Sändaren är lätt att installera och den skickar en signal till ett eller två inlagda telefonnummer. Sändaren kan placeras både i grimman eller på en såkallad anti-rullgjord. 

Kan man få falska larm?

Ja, det kan man men det är ganska sällsynt. Ungefär 15 procent av alla dräktiga ston sover liggande på sidan och de är alltså ett undantag från denna regel. För sådana ston har Birth Alarm Lite 2.0 en särskild funktion som alltid identifierar och registrerar när förlossningen börjar.

Ignorera aldrig ett utlöst larm!

 

Fördelar med Birth Alarm Lite 2.0:

✓ Lätt att installera och manövrera
✓ Tillförlitligt system
✓ Mycket prisvärd
✓ Larmar till två olika telefoner
✓ Montering vid grimma eller anti-rullgjord
✓ Komplett set inkl. batterier
✓ Inklusive sovläge