EquiSafe Center West coast Nr 1

Vi är återförsäljare för och tillhandahåller hela Equisafes sortiment och har ett stort lager hemma på gården. Oavsett var du bor kan vi leverera staketen hem till dig. 

Vi levererar snabbt med egna bilar och personal vilket gör att frakten är mycket prisvärd. 

För prisuppgift och offert info@jonastorpsgard.se

EquiSafe som tillverkar RS-staket (tidigare kallat A-staket) och Equisafe elreps-stolpar är ett helsvenskt familjeföretag i Södra Sverige.Här har man utvecklat och producerat marknadens säkraste häststaket i plastmaterial sedan 1986. 
Idén att börja tillverka just plaststaket till hästar var efter att en av familjens hästar hade skadat sig ordentligt på staketet i hagen.
Förutom säkerheten så tillverkas staketen av 100% återvunnet miljövänligt material. Materialet är homogent infärgat och innehåller UV-stabilisator som förhindrar att materialet bryts ner. RS-staketen håller sig fina i många år med rätt behandling.

Säkra häststaket som håller i många, många år

När ni besöker oss kan ni se vårt drygt 30 år (!) gamla A-staket som vi köpte begagnat från en stor anläggning som skulle läggas ned. De satt då nerstuckna i riktig Göteborgslera som sugit fast stolparna rejält i marken.
De monterades för länge sedan, brukades och drogs sedan upp ur leran för att fraktas hem till vår gård och få ett nytt liv här i Jonslund.
Betänk att dessa staket belastats hårt av hästar, väder och vind i drygt 30 år.
Ändå är staketet intakt och håller lika hög säkerhet nu som då. Vilket trästaket gör det?

Detsamma gäller Equisafe hagstolpar som kan anpassas helt efter kundens behov oavsett om man vill ha tråd, rep eller band.

Stolparna kommer aldrig att bli söndergnagda, skada hästarna eller brytas ner av väder och vind. Har du en gång satt upp dessa staketstolpar kan du vara säker på att du inte behöver byta dem på många år. Stolparna är mycket lätta att få ner och ruttnar aldrig. Ekonomiskt är de oftast billigare än lågpristrästolpar.

 
SVENSK TILLVERKNING
100% ÅTERVUNNET MATERIAL
EXTREMT LÅG SKADERISK

EquiSafe RS-3H

Höjd över mark 1,65.m.

Avstånd mellan slanor 0,55 m.

Avstånd från mark till undre slana 0,65 m.

Ingjutna eltrådar
.

Lämpligt till hingstar och hästar som är benägna att hoppa över stängsel.

EquiSafe RS-3H

3 slanor - högt

Höjd över mark 1,65.m.

Avstånd mellan slanor 0,55 m.

Avstånd från mark till undre slana 0,65 m.

Ingjutna eltrådar
.

Lämpligt till hingstar och hästar som är benägna att hoppa över stängsel.

Equisafe RS-2 2 slanor Höjd över mark 1,35 m. Avstånd mellan slanor 0,55 m. Avstånd från mark till undre