Vårt A-staket är drygt 30 år gammalt och har tidigare suttit uppmonterat i södra Göteborg.

Säkra häststaket som håller i många, många år

När ni besöker oss kan ni se vårt drygt 30 år (!) gamla A-staket som vi köpte begagnat från en stor anläggning som skulle läggas ned. De satt tidigare monterade i riktig Göteborgslera som sugit fast stolparna rejält.
Betänk att dessa staket belastats hårt av hästar, väder och vind i drygt 30 år. De monterades för länge sedan, brukades och drogs sedan upp ur leran för att fraktas hem till vår gård och få ett nytt liv här i Jonslund. Ändå är staketet helt intakt och håller lika hög säkerhet nu som då. Vilket trästaket gör det? Detsamma gäller Equisafe hagstolpar som kan anpassas helt efter kundens behov oavsett om man vill ha tråd, rep eller band.
Stolparna kommer aldrig att bli söndergnagda, skada hästarna eller brytas ner av väder och vind. 
Har du en gång satt upp dessa staketstolpar kan du vara säker på att du inte behöver byta dem på många år. Stolparna är mycket lätta att få ner och ruttnar aldrig. Ekonomiskt är de oftast billigare än lågpristrästolpar.

EquiSafe som tillverkar produkterna A-staketen och Equisafe stolpar är ett helsvenskt familjeföretag i Södra Sverige.Här har man hållit på med plaststaket till hästar sedan 1986. 
Idén att börja tillverka just plaststaket till hästar var efter att en av familjens hästar hade skadat sig ordentligt på staketet i hagen.
Förutom säkerheten så tillverkas staketen av 100% återvunnet miljövänligt material. Materialet är homogent infärgat och innehåller UV-stabilisator som förhindrar att materialet bryts ner.