Vilken start det har varit för våra ljusterapi-produkter detta år! Både för Biolight och för våra nya Equine LTS.

Vi själva har ju använt Biolight i mer än 10 år och har sett grymma resultat på många olika typer av skador. LTS är lite samma typ av behandling som Biolight och mina egna hästar har reagerat så positivt av Equine LTS vad det gäller avspänning, återhämtning och förebyggande behandlingar.

För någon vecka sen fick jag ”äntligen” testa det skarpt på en skada på min häst Zara. Hon stod med ett svullet bakben där hon hade fått ett sår en vecka tidigare. Klump i magen direkt såklart! Svullnader ska alltid tas på största allvar och Zara är i full träning så det kändes extra viktigt att kunna hålla henne igång. Min första tanke var att plocka fram Biolighten. Den litar jag på till 100% vid sådana här tillfällen, men denna gång var det Equine LTS som fick göra jobbet.

Jag lägger ut några bilder för att visa hur det såg ut och vad slutresultatet blev när jag behandlade med min Equine LTS Wrap 3.0.

Första bilden är när jag upptäckte det på väg ut i hagen.

Andra bilden är dagen efter på kvällen då jag behandlat med LTS.

Tredje bilden är ytterligare en dag efter på kvällen.

Sen dess är svullnaden helt borta och har inte kommit igen! Wow vilket resultat! Bättre i verkligheten än på bilderna.

Efter att ett helt gäng med Equine LTS Wraps fått nya ägare hos mig och Biolighten är uthyrd så ska det bli spännande att få rapportera vad det har gett för resultat. Jag lovar att återkomma när rapporterna från hästägarna börjar att trilla in.

Ps. Du vet väl att du både kan köpa och hyra Equine LTS av oss. Kika under denna länken. Biolight brukar vi ha att hyra ut emellanåt. Den finns under samma länk.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *