Hej alla hästvänner!

Ikväll har vi en spännande nyhet att dela med er – Vi har lyckats bli återförsäljare av de fantastiska pallarna som vi skrev om i min blogg för en tid sedan! För er som inte har läst blogginlägget än kan ni läsa det här: Länk till blogginlägget

Sedan vi skrev blogginlägget har vi, varje vecka fått minst en förfrågan om vi skulle kunna ta in pallarna men det är först nu som de finns i shoppen. Så himla kul!

Pall i färgglad plast som man använder när man skall sitta upp på hästen.
3-stegspall i glada förger avsedd för uppsittning på hästruggen

För oss är detta nästan en dröm som går i uppfyllelse. Vi blev så imponerade av dessa pallar när vi köpte vår egen och vi visste direkt att vi ville hitta agenten och kunna få in dem till oss på Jonastorps Gård. Först fick vi fatt i en återförsäljare som ville leverera dem till oss men med den mellanhanden skulle pallarna bli alldeles för dyra ut till våra kunder. Men nu…! Nu har vi äntligen möjligheten att erbjuda dem till er i vår egen webbshop och till ett rimligt pris!

Dessa uppsittningspallar är perfekta för alla ryttare, särskilt för oss som kanske är lite korta ryttare med stora hästar. Fast… egentligen borde alla ha en sån pall. Det ger inte bara dig bättre förutsättning att ta dig upp på hästryggen på ett säkrare sätt- de ger även din häst en mer angenäm stund när du hivar dig upp eftersom det går snabbt och mer balanserat och du inte blir hängande i stigbygeln mer än sekunden.

Häst som hoppar över ett hinder där man använder en plastpall som hinderstöd
En ryttare som använder en uppsittningspall till att ta sig upp på hästryggen
3-stegspall i glada förger avsedd för uppsittning på hästruggen

Rejäl uppsittningspall som klara kyla och värme

Pallarna är robusta, säkra och gör det så mycket lättare att komma upp på hästryggen utan att behöva kämpa eller använda otympliga och farliga pallar. Vi kan personligen intyga deras kvalitet och användbarhet.

Mångsidig och tålig uppsittningspall

Pallarna kan stå ute året om som jag skrivit om och de kan även användas som hinderstöd. Perfekt och ekonomiskt. De klarar extrem kyla och värme och är enkla att ta med sig på exempelvis träning och tävling.

Som återförsäljare kommer vi att erbjuda dessa pallar till ett konkurrenskraftigt pris, så att alla har möjlighet att få tag på dem och njuta av fördelarna de ger. Under vår PRE-sale nu har vi dessutom en fin rabatt. Passa på och slå till på en pall nu 🙂

Ni hittar 3-stegspallarna här och 2-stegspallarna här. Båda kommer att finnas för leverans från och med Juni 2024. In å köp 😀

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *